"CULTURAL ENVOYS’’projemiz devam ediyor

Ziyaret Toki Ortaokulu olarak İngilizce öğretmenimiz Aysun KAHRAMAN yürütücülüğünde  "CULTURAL ENVOYS’’projesine katıldık. Projemiz şubat ayında başlayıp mayıs ayında bitecektir.

Kurucu ortağımız Romanyadan olup 6 farklı okul ile çalışmaktayız.

Projemizin amacı hem içinde bulunduğumuz bölgenin kültürünü tanıtmak hem de farklı kültürleri tanımak.

Yasadığımız bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerini, yemek kültürünü, müzik ve dans kültürünü web2.0 araçlarını kullanarak tanıtmaktır.

Ayni zamanda projemizde öğrencilerin dijital ve iletişim becerilerinin geliştirilmesi amaçlanmıştır.

Kurucu ortağımız Romanyadan olup 6 farklı okul ile çalışmaktayız.

22.05.2023 18

meb_iys_dosyalar/05/01/752305/dosyalar/2023_05/22230916_cultural-envoys.mp4